Често поставувани прашања

Како да се регистрирам на сајтот?

Регистрацијата како корисник се врши од делот Логирање -> Брза регистрација, а потоа ќе добиете мејл со линк за активација на вашиот налог. Потребно е да кликнете на линкот и да го активирате налогот.

Постои можност за регистрација и преку веќе постоечки Facebook или Google+ кориснички сметки, па за целосна регистрација потребно е само да се најавите преку некое од понудените можности за Facebook или Google+ од делот Логирање и да потврдите дека сте согласни за регистрација на сајтот преку истите.

Како да се додадам нов оглас?

Огласот може да го поставите само вие.

После успешната регистрација, потребно е да се најавите (со внесено корисничко име и лозинка) од делот Логирање, односно преку Facebook или Google+ можноста за најава, при што ќе бидете префрлени во делот за додавање нов оглас и во дадената форма да ги запишете податоците за огласот.

Можете да додадете и слики во огласот (максимално 15).

Зошто мојот оглас го нема во пребарувањата?

Секој оглас се проверува од страна на одговорните лица. За ова е потребно извесно време, меѓутоа воглавно тоа трае кратко. На овој начин ги штитиме посетителите од злоупотреба.

Како да извршам промена на огласот?

Огласите можете да ги менувате сами.

Пријавете се на системот и одете во делот МОЈ ПРОФИЛ, а потоа во делот МОИ ОГЛАСИ, тука се наоѓаат сите ваши објавени огласи, потоа на линкот измени оглас, откако ќе ги извршите потребните промени притиснете на ИЗМЕНИ ОГЛАС.

Што да правам откако недвижнината е изнајмена/продадена?

Пријавете се на системот и одете во делот МОЈ ПРОФИЛ, а потоа во делот МОИ ОГЛАСИ каде се наоѓаат сите ваши објавени огласи и потоа на линкот ИЗБРИШИ за соодветниот оглас.

Дали е можно да внесам побарување на недвижност?

За сега е дозволено само понуда на недвижности.

Дали можам да објавува недвижности надвор од Република Македонија?

Не е дозволено објавување на недвижности надвор од Република Македонија.