Алерт

Преку опцијата "Алерт" можете да одберете карактеристики на недвижноста за која сте заинтересирани и откако ќе биде поставен оглас со тие карактеристики, да бидете информирани преку вашата електронска пошта. Известувањата се вршат два пати дневно, но ќе добиете Email само доколку во меѓувреме е додаден нов оглас кој ги задоволува вашите барања. Со секој Email ќе ви биде пратен и линк преку кој ќе можете да се одјавите "Алерт".